Решења - Kopteh Automation doo

Kopteh
Kopteh automation
Idi na sadržaj

Решења


Наш тим поседује велико искуство од преко 15 година у имплементацији најсложенијих "BMS sistema" (Building managment system) у зградама. Наша решења се базирају на отвореним "BMS" системима (хардверу и софтверу) који су "IOT ready"-имају подршку за RestApi, и MQTT, високих перформанси од нивоа уређаја у пољу до нивоа "Cloud" система.

Коришћењем решења нашег партнера "EasyIO", и "Innotech Controls" , нам омогућава да имплементирамо напредна технолошка решења, за оптималан и енергетски ефикасан "BMS" систем.
На слици доле приказан је један пример топологије напредног "BMS" система који можемо да понудимо нашим клијентима.

Наши алгоритми управљања пружају оптимално и стабилно управљање аутоматским процесима у зградам и индустрији.

Поседујемо искуство у интеграцији система различитих произвођача. Не морате мењати постојећи "BMS" систем, ми ћемо за вас оптимизовати рад постојећих система, и интегрисати их у једну функционалну целину како би добили оптималан систем који ће вам дати нову вредност.
Интеграцију радимо од нивоу физичких У/И (улазно/излазних) сигнала, преко "BUS" протокола као што су: Bacnet, LONWORKS, OPC, Modbus, KNX, EnOcean, Mbus, FOX, SOX, MQTT, па све до база података SQL типа (MS SQL, MySQL), и не SQL база података (Mongo DB, Folio,..)

Осим имплементација сложених BMS система, нашим клијентима нудимо ценовно прихватљива решења за управљање мањим системима као што су: топлотне подстаница, клима коморе, топлотне пумпе, паметне зграде, и апартмани, и паметни расадници, као и друге системе којима је потребно аутоматско управљање.

За индустријске системе користимо Siemens Simatic S7 PLC контролере или контролере других произвођеча у зависноти од жеље клијента. Као надзорни SCADA софтвер у индустрији користимо "Ignition" америчке компаније Inductive Automation.

Наша решења нудимо за потребе аутоматизације индустријских погона и хала, болница, школа, пословних зграда, хотела, магацина различите намена, пољопривредна газдинства (нудимо аутоматски систем заливања и контроле климатских услова за расаднике, пластенике, воћарских, и других плантажа ), и других врста објеката.

BMS topografija

За наше партнере развили смо клијент апликацију за андроид мобилне телефоне и таблете која је доступна на "Google Play"   , или алтернативно можете преузети овде.

(Android, Google Play и логотип Google Play-а су жигови компаније Google LLC.)Copyright 2019-2024 © Design by Kopteh Automation, All rights Reserved
Copyright 2019-2024© Design by Kopteh Automation, All rights Reserved
Kopteh
Copyright 2019-2024 © Design by Kopteh Automation, All rights Reserved
Kopteh
Privacy Policy
Nazad na sadržaj